
메뉴:
1. 떡만두국 Dduk mandu gouk (Rice cake soup with vegetable dumbling)
2. 총각김치 Chong gak kimchi (Young radish Kimchi)
3. 카프라제 (방울토마토, 모짜렐라치즈, 바질) Caprese (cherry tomato, Mozzarella cheese, Basil leaves)
4. 잡채 Jabchae (Korean glass noodle mixed with vegetables)
5. 매실장아찌 (Salted Maesil)
6. 고추피클 (Pickled peppers)
7. 라임차 + 케익 (Lime tea and a piece of cake)

레시피:
1. 떡만두국 (Dduk Mandu goukk)
-국물을 맛있게 낸다. Make soup base with vegetables.
-국물이 끓으면 떡과 만두를 넣는다. Add Dduk and mandu(dumpling) when the soup is boiling.
쪄져 있는 만두를 다시 쪄서, 떡이 익은후 올려서 내면 만두가 터지지 않는다. If the mandus were already steamed, steam them again and place them on top of the soup before serving.
고명은 조미김을 부셔서 올린다. Use salted edible gim to garnish.

2. 카프라제 Caprase
-색색 방울 토마토와 둥근 생모짜렐라, 바질잎을 꼬치에 순서대로 꽂고, 레몬즙, 올리브 오일, 소금, 후추로 소스를 만들어 뿌려 낸다. Skewer in order of Colorful cherry tomatoes, Ciliegine Mozzarella, Basil leaves. Drizzle them with sauce and serve.
Sauce- Lemon juice, olive oil, salt and black pepper

3. 잡채 Japchae
- 당근, 시금치, 표고버섯을 채썰어 소금 간하고 볶아둔다. Julienne carrot, chop spinach, and thinly slice Pyogobeoseos (shitake mushroom). Stir fry each of them with salt. Set aside.
- 잡채를 삶는다. Bring a pot of water to a boil and cook the noodles. Drain it.
- 간장, 참기름, 깨소금을 넣고 위의 재료를 섞는다. Mix the noodle and vegetables with soy sauce, sesame seed oil and sesame seed.