
1. 감자를 삶아서 으깬다. Steam potatoes and mashed.
2. 양배추를 쫑쫑 썰어 소금에 절여둔다. Salt chopped cabbage and let it rest until the cabbage become soften.
3. 오이를 얇게 썰어 소금에 절여 둔다. Salt sliced cucumber and let it sit until it gets soften.
4. 아스파라거스를 길쭉하게 썰어 소금간해서 올리브 오일에 볶는다. Slice asparagus diagonally. Stir fry it with olive oil and add salt.
5. 채식 마요네즈 와 모든 재료를 섞는다. 소금과 후추로 간한다. Mix everything with vegan mayo and add salt and pepper.
6. 빵을 구워 올리브 오일을 발라 5의 감자 샐러드를 올린다. Toast breads with olive oil and place mayo mix in between them.
6. 국과 같이 낸다. Serve with potato soup.



